Fibernet – er det noget for jer?

Danskernes internetforbrug er femdoblet de seneste seks år, og alt tyder på, at udviklingen fortsætter i de kommende år. Netop derfor, investerer TDC NET i disse år massivt i at give danskerne adgang til fremtidens teknologi, nemlig fibernettet. Og det projekt, er Dansk Kabel TV en stor del af.

Etablering af TDC NET fibernet i jeres forening vil ske helt uden omkostninger for jer. Den nye installation vil være et alternativ til det eksisterende bolignet med højhastighedsbredbånd, som du i forvejen har.

Det vil der ske hos dig

Vælger I at sige ja tak til tilbuddet, vil der blive monteret en ny fiberboks i din bolig. Herefter er det frivilligt om og hvornår, du vil bruge din fibertilslutning, og de muligheder den giver dig.

Det koster ikke noget at få din adresse tilsluttet. Når din bolig er tilsluttet, har du valgfrihed og kan frit oprette abonnement hos en udbyder efter eget valg.

Fordele for dig som beboer:

  • Du har helt frit valg af tv, bredbånd og telefoni-udbyder via fibernettet (det kræver blot at udbyderen forsyner via TDC NET fibernet)
  • Lynhurtigt bredbånd via fibernet
  • Det er gratis at få din adresse tilsluttet, og fibernettet belaster ikke fællesomkostningerne i foreningen
  • Der er dog ingen krav om, at du eller nogen andre anvender fibernettet – I bestemmer helt selv

Læs mere om hvad fiber er og hvad hele jeres forening får af fordele