Videoovervågning


Mand med kamera på væg

Vil du sikre dine værdier, medarbejdere, gæster og beboere?

Der er mange penge at spare med videoovervågning, som kan sikre mod hærværk, tyveri og utryghed.

Vi tilbyder videoovervågning / kameraovervågning til erhverv - herunder blandt andet til hoteller, butikker m.fl. Vi har mange forskellige løsninger, som passer til dit behov, hvad enten du vil sikre dig med udendørs videoovervågning, kamera indenfor i særlige områder, eller med videoovervågning med tilhørende skærm, hvor hd-optagelser bliver gemt i skyen eller på en lokal harddisk.

Risikoen for at blive videofilmet - og genkendt - har en stærk præventiv effekt på indbrudstyve og hærværksmænd. Derfor er videoovervågning en populær sikringsløsning, der hurtigt har tjent sig selv hjem.
  

  


Derfor vælger man videoovervågning hos DKTV Sikring:

  • Effektiv overvågning af hotel - udendørs og indenfor i særlig udsatte områder
  • Sikrer boligområder og boligforeninger
  • Skræddersyet opsætning til jeres behov
  • Udendørs videoovervågning med kamera som også virker i mørke
  • Butiksovervågning som mindsker svind
  • Det vigtigste for os er, at du får en den rigtige løsning og rådgivning

Vi monterer, installerer og servicerer jeres løsning. Billedkvaliteten er i hd kvalitet, hvor optagelser modsat mange analoge løsninger, kan bruges til dokumentation overfor politiet og forsikringsselskaber, ved opklaring af sager som hærværk, vold og tyveri.

Hvorfor videoovervågning?

Overvågning med kamera har dokumenteret effekt. Ud over at det over tid giver jer markante besparelser, er det samtidig med til at øge trygheden for medarbejdere, gæster og beboere og giver en stærk præventiv effekt i forhold til hærværk, svind og tyveri.

Med vores erfaring skræddersyr vi en løsning, der dækker netop jeres behov, hvad enten I har brug for et enkelt overvågningskamera i et afgrænset område på hotel eller i en butik, eller en større løsning med mange tilkoblede kameraer, hvor optagelser bliver gemt i skyen eller på en lokal harddisk med tilkoblet monitor.

Hvad synes kunderne?

Hos boligforeningen AKB Taastrupgaard, har vi monteret en større videoovervågningsløsning med omkring 400 overvågningskameraer.

Se her hvad ejendomslederen Michael Nyrand fortæller, om deres oplevelse med den udendørs og indendørs overvågning:

Hvad får jeg med videoovervågning?

Når I vælger videoovervågning, får I altid gennemtestet hardware af meget høj kvalitet. Det betyder, at kvaliteten af videooptagelserne er særdeles god. Man kan derfor dokumentere hændelser, med stor detaljeringsgrad og dermed benytte videoovervågningen som bevis.

Systemet kan opsættes, så du får videoovervågning med bevægelsessensor, optagelse og alarm.

En løsning inkluderer skilte og klistermærker for videoovervågning, som kan opsættes strategiske steder. Skiltning med overvågning må ikke undervurderes, og er sammen med den faktiske overvågningsløsning med til at øge den præventive effekt og trygheden for medarbejdere, gæster og beboere.

Efter en færdiggjort montering af videoovervågning, står vi naturligvis klar med rådgivning og service af din løsning og dine produkter. Det betyder, at du er sikret hurtig hjælp, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til din overvågningsløsning.

Hvad koster videoovervågning

Prisen for en ordentlig løsning afhænger naturligvis af behov, omfang og krav til udstyr. Vi leverer og monterer både de helt enkle løsninger med et enkelt kamera som kan tilgås via en app på din iPhone, og de større løsninger med flere hundrede videoovervågningskameraer med bevægelsessensor, full hd optagelser og alarm.

Kontakt os og få et hurtigt og helt uforpligtende overslag på en pris, inklusivt udstyr og opsætning.

Er videoovervågning den rette løsning?

Vi er klar med rådgivning og forslag til den rette løsning for jer. Vi har en stor viden om kameraer og forskellige løsninger der sikrer værdier og skaber tryghed. 

De forskellige kameraer kan nemt tilsluttes eksisterende datanetværk, eller vi kan montere et nyt setup hos jer, inkl. evt. kabeltræk og tilhørende installationer.

Vi har rådgivet og monteret videoovervågning hos mange tilfredse erhvervskunder, boligforeninger, lagre, skoler og fritidscentre, som allerede er sikret og har nedbragt deres udgifter i forbindelse med tyveri og hærværk.

Kontakt os og få en uforpligtende dialog om hvad vi kan tilbyde jer. Sammen finder vi ud af om vi kan give jer en løsning, som giver mening og værdi for jer.

Andre sikringsløsninger

Har du behov for ekstra sikkerhed, er det en god idé at kombinere videoovervågning med én eller flere af vores andre sikringsløsninger.

Vi tilbyder blandt andet tyverialarm til erhverv, dørtelefon med video og adgangskontrol med brik.

Vil du vide mere?

Det er nemt og hurtigt komme i gang med videoovervågning i boligforeningens opgang, i butikken, eller på lageret.

Kontakt os og få en dialog om hvordan I kommer i gang.