Adgangskontrol


Hånd med nøglebrik

Vil du slippe for nøglerne og få en langt lettere hverdag?

Med et brugervenligt og effektivt adgangs- og nøglesystem, slipper man for besværet med nøgler og omkodning af låse. I stedet benyttes nøglebrikker eller nøglekort.

Et adgangskontrolanlæg - også kaldet ADK - er en sikringsløsning, der giver stor værdi og som giver mulighed for at kontrollere og begrænse adgangen til bygninger og bestemte områder.

Nøglerne og adgangene er både hurtigere og billigere at omlægge, ændre og spærre end traditionelle løsninger med fysiske nøgler, som kræver manuel omkodning eller udskiftning af låse og cylindere.

Den effektive elektroniske adgangskontrol er særdeles tidsbesparende og dermed også en økonomisk sikker løsning. Der er ingen dyre omkostninger til omlægning af låse eller til ekstra nøgler, når gæster, medarbejdere eller beboere mister nøglen.

  

  


Du får masser af fordele med elektronisk adgangskontrol fra DKTV Sikring:

  • Tryghed for gæster, medarbejdere, beboere
  • Kontrol med hvem der færdes i bygningerne
  • Der kan gives adgang til til bestemte områder, bygninger og værelser og lejligheder
  • Nøglebrikker og nøglekort kan hurtigt oprettes, ændres og annulleres
  • Der er ingen besværlige administrationssystemer
  • Nem vedligeholdelse af adgangskontrolanlægget

Vi sørger naturligvis for sikker installation af nøglesystemet og giver efterfølgende en grundig instruktion i alle funktioner og administrationen af adgangskontrollen (ADK).


Hvorfor skal jeg vælge nøglesystem med elektronisk adgangskontrol (ADK)?

Med elektronisk adgangskontrol erstattes de traditionelle nøgler af nøglebrikker eller nøglekort. Nøglebrikken giver adgang til nærmere definerede døre eller porte, og kan hurtigt spærres, hvis den bliver væk, så uønskede personer ikke kan skaffe sig adgang.

Det skaber stor tryghed at vide, hvem der færdes i virksomheden eller på hotellet, og hvornår, og samtidig er det hurtigt og nemt at oprette, redigere eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift - eller ved udflytning af gæster fra hoteller eller beboere i boligforeningen.

Adgangskontrollen betjenes nemt fra alle enheder - Smart Phones, Iphone, tablets og pc´ere.

Adgangskontrolløsningen giver desuden mulighed for oprettelse af specielle og individuelle adgangsrettigheder, hvor der føres en log over al aktivitet. 

Alt i alt er der store besparelser at hente i forhold til de traditionelle fysiske nøgler og samtidig får man et system, der rummer langt flere muligheder for logning, tilkobling til andre sikkerhedsløsninger m.v.

Hvad koster en effektiv elektronisk adgangskontrol?

Prisen er naturligvis meget afhængig af behovet og omfanget i den konkrete adgangsløsning. Vi håndterer alt fra mindre løsninger til store adgangskontrolsystemer, der administrerer flere hundrede adgange, store områder, mange værelser og forskellige bygninger.

Kontakt os og få et hurtigt og helt uforpligtende overslag på en pris, inklusivt udstyr og opsætning.

Er et nøglesystem med elektronisk adgangskontrol den rigtige løsning?

Inden beslutning om system giver vi naturligvis altid en meget grundig rådgivning og forslag til den rette løsning for jer. Vi vurderer jeres reelle behov og med vores store erfaring inden for adgangskontrol (ADK), anbefaler vi naturligvis kun den løsning, der giver størst værdi for jer - hverken mere eller mindre.

Hvis I beslutter jer for et nyt nøglesystem - med nemme nøglebrikker eller kort - klarer vi naturligvis også monteringen og installationen med eventuel tilkobling til eksisterende systemer.

Vi har rådgivet og monteret adgangskontrol og nøglesystemer hos mange tilfredse erhvervskunder, boligforeninger, lagre, skoler og fritidscentre, som har stor værdi af det brugervenlige system.

Kontakt os og få en uforpligtende dialog om, hvad vi kan tilbyde jer. Sammen finder vi ud af om vi kan give jer en løsning, som giver mening og værdi for jer.

Nøglesystem af højeste kvalitet

DKTV Sikring leverer altid gennemtestede nøglesystemer af meget høj kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af nøglesystemerne.

Som medlem af Sikkerhedsbranchen og som en del af Dansk Kabel TV og TDC er det helt naturligt for os, at arbejde efter meget høje standarder.

Vi er ligeledes ISO-certificerede, og det er endvidere jeres garanti for kvalitet og sikkerhed.

Andre sikringsløsninger

Har du behov for ekstra sikkerhed, er det en fordel at integrere adgangskontrol med én eller flere af vores andre sikringsløsninger. Det er ofte muligt at benytte det eksisterende netværk til at lave en god og effektiv helhedsløning.

Vi tilbyder blandt andet dørtelefoner med video, videoovervågning samt tyverialarm til erhverv.

VingCard magnetkort berøringsfri mifare

Produktnyhed fra VingCard

Det er nu muligt, at opgradere magnetkort-løsningen til en mere tidssvarende berøringsfri løsning (mifare) i et meget lækkert design.

Kontakt en af vores for en produktpræsentation.