Driftssikre sikringsløsninger til konkurrence-dygtige priser


 

Vi tilbyder en lang række effektive og tilpassede løsninger, der skaber stor præventiv effekt og løbende besparelser i boligforeningen, på lageret og i butikken.

I boligforeningen

Når de smarte tryghedsløsninger holder øje med opgange, kældre, loftrum, p-pladser, gårdmiljøer, skralderum og stier, dæmpes lysten til at begå tyveri og yde hærværk væsentligt.

Er der i dag tilfælde af hærværk eller tyveri i jeres forening vil videoovervågning give jer markante løbende besparelser og også være med til at øge trygheden for både beboere og gæster. Det har vi mange eksempler på, fra foreninger som har valgt at udvide deres nuværende bolignet med et eller flere af vores sikringsprodukter som f.eks. overvågning eller elektroniske nøglebrikker.

Med sikringsløsninger fra DKTV Sikring får I en optimal og driftsikker installation til en konkurrencedygtig pris, skræddersyet til jeres behov.

Sikringsløsningerne kan i mange tilfælde nemt tilsluttes jeres eventuelt eksisterende datanetværk. På den måde sparer I både tid og penge ved installationen.

Til erhverv og kommuner

Hos DKTV Sikring leverer vi ydelser der er med at skabe en tryg hverdag for borgere, kunder og medarbejdere. Vi installerer fleksible løsninger, som sikrer jer høj kvalitet. Det giver jer videoovervågning i høj billedekvalitet, robuste låse og et setup med lav vedligeholdelse i et moderne design.

Se nogle af vores mange spændende referencer på sikkerhedsløsninger, hos nuværende og tidligere kunder, hvor vi har opfyldt de krav og behov der har været for sikkerhed og tryghed.

DKTV Sikring er godkendt leverandør af sikkerhedsløsninger til den offentlige sektor. I 2017 indgik moderniseringsstyrelsen således en landsdækkende rammeaftale med DKTV Sikring vedr. serviceydelser og produkter indenfor automatisk indbrudsalarm (AIA) og adgangskontrol (ADK).

 

  

Vi monterer og vedligeholder videoovervågning

  

 

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål.

Vi har åbent mandag-torsdag 8.00-16.00 og fredag 8.00-15.00.