Referencer


Videoovervågning Adgangskontrol Tyverialarm Dørtelefon


video   Videoovervågning

Dørtelefon referencer

Taastrupgaard er en boligforening i Tåstrup, som har været gennem en udfordrende periode med hærværk i foreningen. Dette har skabt utryghed for beboerne, og foreningens omkostninger til udbedring af skader har været uhensigtsmæssige høje.

I 2012 besluttede foreningen derfor, at der skulle skabes større tryghed for beboerne og at hærværket skulle reduceres. Derfor investerede foreningen  i et højteknologisk videoovevågningsanlæg fra Dansk Kabel TV med  blandt andet videoovervågning af fælles-arealerne.

“Efter vi fik opsat overvågningskameraer og adgangskontrol har vi fjernet hærværk fra udsatte steder i vores forening. Det har betydet en kæmpe besparelse for foreningen og langt større tryghed for vores beboere.”

Michael Riis Nyrand, Ejendomsleder Taastrupgaard

DKTV Sikring opsatte cirka 400 kameraer. Nogle af kameraerne er placeret så de kan identificere nummerplader ved indkørslerne til Taastrupgaard. Derudover overvåges kældre, vaskerum, container-pladser m.v. Billederne fra kameraerne opsamles på seks servere i 30 dage, hvor den samlede datakapacitet udgør 340Tb. Der er desuden mulighed for at tilgå anlægget via internettet, hvilket kan benyttes af myndigheder og politi.

Med løsningen fra Dansk Kabel TV har foreningen reduceret hærværksudgifterne med 75% de første tre år. Det betyder, at investeringen er tjent hjem gennem de store besparelser, der er opnået.


video   Danish Malting Group

DMG er et af Danmarks største og mest moderne malterier. DMG producerer malt til brug for fremstilling af pilsner i Danmark og udlandet.

Produktionsapparatet til fremstilling af malt er yderst følsom overfor fremmedlegemer, småsten og lignende, der kan medvirke til driftsnedbrud. Derfor har det været særdeles vigtigt for DMG at dokumentere processen vedrørende levering og afhentning af malten – og særligt den trafik, der foregår med lastvogn.

Læs mere her

DMG havde et ønske om at overvåge indleveringen af byg og udleveringen af malt med det formål at nedsætte omfanget af spild. Endvidere igangsatte DMG i efteråret 2014 opførslen af et nyt flisværk. DMG havde et ønske om at dokumentere forløbet af byggeriet for at have et visuelt tidsbillede, der skulle anvendes som led i en beretning om byggefremdriften. DMG stillede naturligvis krav til pris, kvalitet og brugervenlighed.

DKTV Sikrings løsning:

DKTV Sikring etablerede et IP baseret anlæg med en Milestone videomanagement platform. Centralt blev der placeret en server til videomanagement platformen. Fra serveren til udvalgte knudepunkter blev der udlagt lyslederkabel som transmissionsvej. I knudepunkterne blev der opsat switche med PoE, der udover at modtage data fra kameraerne også spændingsforsyner kameraerne. Kameraer blev tilsluttet anlægget med PDS datakabel som kat. 5e med PE kappe.

For DMG har det betydet et særdeles godt overblik over transporterne til og fra fabrikken, så man i større omfang har mulighed for at dokumentere leverancerne og selve produktionen.

DMG har også med den åbne platform fleksibilitet i valg og udstyr og leverandører og er således ikke bundet til én leverandør.

Anlægget er koblet på internettet, hvilket betyder, at både vagt- og produktionspersonale kan følge arbejdsgangene uden at være til stede fysisk.

I forbindelse med det nye flisværk opsatte DKTV Sikring et kamera på toppen af en silo, der optog hele byggeprocessen fra første byggedag.


video   LejerBo afd. 123 og 166 Agervang

Lejerbo afd. 123 og 166 er en stor boligforening med ca. 600 lejemål. Foreningen havde over længere tid været plaget af hærværk og i forbindelse med en facade-renovering ønskede foreningen at lave nogle forebyggende tiltag i forhold til hærværket.

DKTV Sikring anbefalede at opsætte et TV- overvågningsanlæg, som på mange måder virker præventivt på hærværk.

Læs mere her

Den tekniske løsning er baseret på den seneste IP teknologi og består af i alt 6 servere med hver deres Milestone Essiential videomanagement software. Serveren håndterer i alt 160 IP kameraer. Kameraerne er placeret hovedsagligt i indgangspartierne og på bygningsfacaderne. Der er i blokke placeret decentrale switche, som er tilsluttet med fiberbackbone mellem blokkene.

For Lejerbo har løsningen betydet tryghed, ro og langt mindre hærværk i bebyggelsen. Ubudne gæster kan ikke længere skabe sig adgang til opgange uden at blive registreret af et kamera. Og det er således også nemt for Lejerbo at identificere eventuelle mistænkelige hændelser og videregive dokumentation til politi og myndigheder.


video   Andre udvalgte referencer

AAB afd. 38

Sydkystens Boligselskab Gudekvarterne

Greve Viden center

Farum Midtpunkt

Højesteret

Intersport

Solrød Køreteknisk Anlæg

Skousen

Bo-Vest Hyldespjældet

Nyborg Idræts og fritdscenter

 


adk   Adgangskontrol

Dørtelefon referencer

 

DKTV Sikring har udført mange forskellige adgangskontrolløsninger – ofte i kombination med andre sikringsløsninger. Se nogle udvalgte referencer her:

Drejøgården

AAB

DTU

Bispegården

Farum Midtpunkt

Møllevænget Ringsted

 


tyverialarm   Tyverialarm

Dørtelefon referencer

 

tyverialarm   TDC Group

TDC Group (TDC koncernen) sikrer TDCs lokationer med adgangskontrol-anlæg, tyverialarmer, TV-overvågning samt låsesystemer, rullegitre og andre sikringsløsninger.
TDC Group havde i 2014 brug for en samarbejdspartner til servicering og drift af alle disse anlæg samt til projektering og etablering af nye anlæg.

Læs mere her

TDC har pt. i alt 77 kameraer placeret på forskellige lokationer hovedsagligt i butikker, administrationsbygninger, centraler og på mobile arbejdspladser. Endvidere har TDC ca. 1000 tyverialarmer og 8000 adgangskontrolanlæg (hvoraf DKTV Sikring servicerer de 5000 anlæg).

DKTV Sikring har stærke kompetencer på området, og har derfor indgået en samarbejdsaftale med TDC Group om varetagelse af denne opgave. Det betyder, at DKTV Sikring servicerer alle anlæggene og TDCs mange låsesystemer, som alle skal holdes i daglig drift. Endvidere har DKTV Sikring et meget tæt samarbejde med TDC Network Operation Center, som står for overvågning af alle anlæggene og med Sikringsvagten, som er vagtselskab der rykker ud, hvis det bliver nødvendigt.


tyverialarm   Smarteyes

Smarteyes søgte, i forbindelse med åbning af en række butikker i Danmark, efter en samarbejdspartner til etablering af tyverialarmer. Der blev lagt vægt på en landsdækkende leverandør, der kunne levere et åbent source system, så man ikke var bundet til én samarbejdspartner.


tyverialarm   Andre udvalgte referencer:

Vendsyssel teater og oplevelseshus

CGI

EMRI


dtf   Dørtelefon

Dørtelefon referencer

 

Et udvalg af vores referencer på dørtelefonanlæg:

Drejøgården

Møllevænget Ringsted

AAB afd. 60 Riwalsgården

Farum Midtpunkt

Frederiksberg Kollegiet

Støberi Kollegiet

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål.

Vi har åbent mandag-torsdag 8.00-16.00 og fredag 8.00-15.00.