DKTV Sikring - en del af Dansk Kabel TV


DKTV Sikring er en selvstændig del af Dansk Kabel TV, som er en af landets største installations - og serviceforretninger med over 40 års erfaring. 

Dansk Kabel TV er et selvstændigt aktieselskab i TDC-koncernen. Vi er en landsdækkende organisation med syv lokale afdelinger og i alt ca. 350 erfarne medarbejdere, hvilket giver os styrken til at finde de bedste løsninger og til at investere i den nyeste teknik.
 

Mand med kamera

 
DKTV Sikring er ISO9001 certificeret og vi er specialister i skræddersyede løsninger indenfor alarmanlæg, adgangskontrol og videoovervågning til erhverv og det offentlige.

Vi skaber tryghed for borgere, medarbejdere, ledelse og ejere samtidig med at vores løsninger sikrer, at udgifterne til vedligeholdelse, drift og forsikring kan reduceres, da de forskellige sikringsløsninger medvirker til at begrænse hærværk og indbrud m.m.

På de følgende sider kan du læse mere om vores erfaringer og få et indtryk af de sikkerhedsløsninger, vi tilbyder:

   
Vi har også et af landets mest effektive kontrolcentre, som gør at vi kan overvåge alle hændelser døgnet rundt. Vores medejerskab af Sikringsvagten betyder desuden, at vi kan rykke hurtigt ud, når uheldet er ude.

Alt sammen til glæde for dig og din organisation. Et samarbejde med DKTV Sikring betyder, at du kan passe dit arbejde uden at skulle tænke på sikkerhed og sikring – det tager vi os nemlig af.

Er du interesseret i at modtage yderligere materialer eller få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan samarbejde med offentlige og private virksomheder, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.
  

 

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål.

Vi har åbent mandag-torsdag 8.00-16.00 og fredag 8.00-15.00.