Vi er foreningens ven


Dansk Kabel TV kan, som en af de eneste operatører, tilbyde din forening flere forskellige bredbåndsløsninger, som alle anvender den nyeste teknologi i den aktuelle løsning.


Krav og ønsker til hurtige og stabile online forbindelser, stiller store krav til os som bredbåndsudbyder, såvel som jeres boligforenings netværk (bolignettet). Det kan være en stor opgave at holde sig orienteret om udviklingen og mulighederne for boligforeningerne.

Dansk Kabel TV leverer indholdstjenester via jeres bolignet med bredbånd og telefoni i højsædet. Men vi er meget mere end blot en indholdsleverandør, som mange andre. Vi har stort fokus på service, så vi sikrer at alle jeres beboere har en enkel og tryg oplevelse med de tjenester de har adgang til.

Foreningens ven - hvad mener vi med det?

 

Hos Dansk Kabel TV rykker vi os konstant, for vi ved, at det er afgørende at være på forkant med den teknologiske udvikling. Vi ser det, at være en god rådgiver og partner for boligforeningerne, som en tillidssag – vi ser det som vores vigtigste mål at være "Foreningens Ven".

Har din boligforening allerede fået installeret et netværk, kan vi naturligvis også tilbyde, at levere bredbånd gennem jeres eksisterende kabling.

Vi ved, at foreninger er forskellige. Derfor er den rigtige løsning, den der passer individuelt til jer. Vi bygger, servicerer og vedligeholder bolignet, for at jeres beboere kan få adgang til kvalitetsprodukter og åbne op for muligheder, hvor alle kan være med.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig med mere information og for en uforpligtende snak om mulighederne for din forening.


Kontakt mig med mere information:

 

Du er også velkommen til at ringe til os

Bolignetværk

Dansk Kabel TV kan, som en af de eneste operatører, tilbyde din forening flere forskellige bredbåndsløsninger, som alle anvender den nyeste og mest optimale teknologi i den aktuelle løsning.

Såvel netværket i boligforeningen som accesnettet, forbindelsen mellem boligforeningen og vores hostcenter, kan designes for maksimal sikkerhed, med en ringstruktur på forbindelserne og redundant hardware, så et kabelbrud eller defekt hardware ikke vil afskære din boligforening fra at kunne kommunikere med andre.

Har din boligforening allerede fået installeret et netværk, kan Dansk Kabel TV også tilbyde at levere bredbånd til din boligforening. Husk det er din boligforening, der selv vælger forbindelsens kapacitet.

Fremtidens bolignet

Klar til hastigheder op til 1 Gbit!
Ved at udnytte bolignettet til flere tjenester skaber I et godt fundament for et moderne bolignet.